Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το top-5 της 11ης αγωνιστικής

Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , παρουσιάζει τα πέντε καλύτερα γκολ της 11ης αγωνιστικής. Μιας αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζει το εντυπωσιακό τέρμα του Μαρσελίνιο. Συνολικά 21 φορές μπήκε η μπάλα στα δίχτυα σε μία ιδιαίτερα παραγωγική αγωνιστική. Φυσικά κάθε ένσταση δεκτή…



Τους πέρασε όλους ο Μαρσελίνιο (Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0 το 1-0)



Χωρίς αμφιβολία το γκολ του Μαρσελίνιο ήταν όχι απλά το καλύτερο της 11ης αγωνιστικής και ίσως και το καλύτερο που έχει μπει μέχρι τώρα. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους του, κατάφερε με δυνατό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ για την Ξάνθη. Ήταν δηλαδή εκτός από καταπληκτικό, και κρίσιμο μια και ξεκλείδωσε την άμυνα των Σερρών.



Έκρυψαν την μπάλα πριν ο Μάρα ανοίξει το σκορ (Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 το 0-1)


Δεύτερο στις προτιμήσεις μας έρχεται το τέρμα του Μάρα με το οποίο ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα γκολ-ορισμός της ομαδικής δουλειάς, καθώς οι παίκτες του «γηραιού» άλλαξαν συνολικά 8 πάσες, πριν η μπάλα πάει μετά το γύρισμα του Σολτάνι στα πόδια του Μάρα και από εκεί χτυπώντας στο δοκάρι του Τζόρβα στα δίχτυα του «τριφυλλιού».




Νέος φοβερός συνδυασμός για Βόλο και γκολ από Μαρτίν (Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1, το 1-1)



Στην τρίτη θέση θα βάλουμε ένα ακόμα γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι αλήθεια πως πετυχαίνει πολύ όμορφα τέρματα, όπως και αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Καπετάνος έδωσε στον Μόνχε, αυτός σέντραρε πολύ ωραία και ο Μαρτίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.




«Ξαναχτύπησε» ο Μιραλάς (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0, το 2-0)



Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Ολυμπιακού και μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ συνολικά του πρωταθλήματος, δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός σκοράρει συνεχώς και μάλιστα πετυχαίνει και όμορφα γκολ, όπως το δεύτερο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε πολύ ωραία πάσα από τον Ρόμενταλ και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ντέρμπι.




Όμορφο, αλλά τι να το κάνεις… (Καβάλα-ΑΕΚ 2-1, το 2-1 από Σκόκο)



Την πεντάδα κλείνει το τέρμα που πέτυχε ο Νάτσο Σκόκο κόντρα στην Καβάλα. Ένα όντως πολύ όμορφο γκολ του Αργεντινού, ο οποίος πήρε την ωραία πάσα από τον Γκέντσογλου, προχώρησε και χωρίς να πέσει παρά την πίεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «αργοναυτών» μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του. Ένα πραγματικά όμορφο τέρμα, αλλά χωρίς ουσιαστική σημασία και γι’ αυτό βρίσκεται στην τελευταία θέση της σημερινής πεντάδας μας.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου