Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού: «Θέλω να μείνω»

Γκοβού: «Θέλω να μείνω»Ενώ τα σύννεφα πάνω από τον Γκοβού μαζεύονται και πολλοί θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνσή του, αυτός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις και να κάνει την ύστατη προσπάθεια να μείνει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράσινης, ο Σίντεϊ Γκοβού είναι μετανιωμένος για όσα έχουν συμβεί και θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Ο Γκοβού φέρεται να μην μπορεί να αντικρίσει την ίδια του την οικογένεια μετά τα όσα έχουν συμβεί και αυτά που λέει ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον είναι ότι θέλει να συνεχίσει και να αποδείξει την αξία του.
«Κρατάω το στόμα μου κλειστό και εργάζομαι. Μένω συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στα καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσω. Ελπίζω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό», λέει ο Γάλλος και ελπίζει να συγκινηθούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου