Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σκόκο: «Μετά την Καβάλα ο ΠΑΟΚ »

Σκόκο: «Μετά την Καβάλα ο ΠΑΟΚ »Ο Νάτσο Σκόκο βραβεύτηκε ως «MVP» της 25ης αγωνιστικής και τόνισε πως προέχει το ματς με την Καβάλα για το πρωτάθλημα και μετά στην ΑΕΚ θα κοιτάξουν τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την βράβευση του ως «MVP» της 25ης αγωνιστικής:
«Είναι πολύ θετικό να κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, ωστόσο το μοναδικό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα, όπως κάναμε την Κυριακή. Έχω σημειώσει αρκετά θεαματικά γκολ, όπως αυτά κόντρα στον Πανθρακικό και φέτος με τον Άρη. Υπήρχαν και άλλα που είχαν μεγάλη σημασία, όπως στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τα δύο πέρυσι στο Καραϊσκάκη».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Καβάλα, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Την Κυριακή θέλουμε τη νίκη, γιατί είναι σημαντικό να επικρατείς ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις play-off. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό ματς από αυτό του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλω εγώ είναι να κερδίζει η ΑΕΚόλα τα παιχνίδια. Η πολύ καλή φετινή πορεία της Καβάλας δεν μου προκαλεί έκπληξη. Είχε δείξει και πέρυσι ότι είναι ισχυρή ομάδα και παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Ακόμα και εκτός όμως έχει επιτυχίες, όπως η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα».
Για τη θέση που έπαιξε: «Για το που θα αγωνίζομαι, σε ποια θέση, αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής και μόνο. Σίγουρα εμένα με βολεύει η θέση που αγωνίστηκα την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου