Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

«Τιμή μου να εργαστώ στον Άρη!»

«Τιμή μου να εργαστώ στον Άρη!»Ο Σάκης Τσιώλης είναι και με τη... βούλα νέος τεχνικός του Άρη. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να εργαστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να με θέλει ο Άρης για προπονητή. Ήρθα να συζητήσω με την προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι. Τα επιχειρήματα του προέδρου, αλλά και ο κόσμος, με έπεισαν για να είμαι εδώ σήμερα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως και ότι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Αθανασιάδη, για την τιμή να είμαι ο προπονητής του Άρη», επισήμανε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη συνέχεια είπε πως «οι διαπραγματεύσεις είχαν να κάνουν με τη χρονική στιγμή της συνεργασίας. Είχα αποφασίσει, για δικούς μου λόγους, να μην εργαστώ φέτος άλλο μετά τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο πρόεδρος, όμως, και ο κόσμος με έπεισαν. Μετά από 15-16 χρόνια δουλειάς πάντα βλέπεις την κορυφή. Ο Άρης είναι ομάδα που σου το προσφέρει αυτό, όταν έχεις φιλοδοξίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να δουλέψω εδώ.

Ακόμη και αν ο Άρης έχει επιτυχία στις πέντε αναμετρήσεις που ακολουθούν, πάλι δεν εξαρτάται από τον ίδιο η παρουσία του στα πλέι οφς. Πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, όμως, από την πλευρά μας, αυτό είπα και στα παιδιά, για να μην είμαστε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε τώρα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι διαδέχεται τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπογράμμισε: «Προσθέτει κύρος ότι είμαι εδώ μετά τον Κούπερ, ένα μεγάλο προπονητικά όνομα. Αυξάνει παράλληλα και τις υποχρεώσεις. Κάνει, όμως, να νιώθω αυτοπεποίθηση και τιμή για το ότι ο Άρης με επέλεξε μετά από τέτοια συνεργασία».

Καταλήγοντας είπε πως «πάντα αισθανόμουν όμορφα όταν ερχόμουν ως αντίπαλος του Άρη, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Είχα και άλλες προτάσεις. Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος. Πραγματικά συγκλονιστικός. Είχα εικόνα πρόσφατα, καθώς παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου