Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πράξη 2η στη Σούπερ Λιγκ

Πράξη 2η στη Σούπερ ΛιγκΜε πέντε αγώνες ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και πρώτη για το 2011. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακόςυποδέχεται στον «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ηρακλή, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κακό του δαίμονα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΠΟΛΗΣ
15:00 (NOVASPORTS 2)

Το πρώτο του τρίποντο αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Εργοτέλη. Η ομάδα της Αρκαδίας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη στα εντός και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά καθώς συμπλήρωσε σερί πέντε ματς χωρίς ήττα και έχει αποκτήσει μια σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
17:15 NOVASPORTS 2

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Πανιώνιο μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Βόλου θα έχει μια σημαντική απουσία καθώς ο Ούμπιντες έχει τεθεί εκτός μάχης. Ο Πανιώνιος ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ουρά, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανιάτη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αντίθετα ο Κουμορτζί επιστρέφει μετά από ένα μήνα στην ενδεκάδα.


ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
17:15 NOVASPORTS 1

Τη νίκη που θα φέρει την ηρεμία ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Η «Ένωση» μετά το επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσα στον Χιμένεθ και τον Τζιμπούρ που σήμανε και το τέλος του Γαλλοαλγερινού επιθετικού από την ομάδα καλείται να συνέλθει αγωνιστικά. Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά στην πορεία η απόδοσή της έπεσε. Στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει εύκολο έργο ενώ δεν υπολογίζει στους Επστάιν, Γκουστάβο και Φλαβίνιο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
19:30 ΝΕΤ

Με αέρα 5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρωταθλητής χειμώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρακλή με στόχο να αυξήσουν και πάλι στους 5 βαθμούς την διαφορά τους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί σε κακός δαίμονας για τους «ερυθρόλευκους» καθώς στο περυσινό πρωτάθλημα πήρε τον βαθμό στο Καραϊσκάκη, ενώ στον πρώτο γύρο κέρδισε 2-1.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ
19:30 NOVASPORTS 2

Με μια δύσκολη αποστολή ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού για το 2011 αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη καθώς ακολουθεί γι αυτούς ένα βαρύ πρόγραμμα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο. ΟΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα των πολλών και σημαντικών απουσιών καθώς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιτόλο και Βεϊρίνια, αλλά και στους τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς, Μπουσαϊντί, Ελ Ζαρ και Μοράις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου