Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Βασιλιάς ο «Τόρο»!

Βασιλιάς ο «Τόρο»!Τετ α τετ με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους Πειραιώτες είχε ο Βασίλης Τοροσίδης, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο!
Για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό στο άμεσο μέλλον συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Βασίλης Τοροσίδης, στο περιθώριο της συνάντησης του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο Μαρινάκης ετοιμάζει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο στον 25χρονο Έλληνα αμυντικό, συμβόλαιο δηλαδή με αυξημένες αποδοχές κατά 300.000 ευρώ, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξηθεί ακόμη περισσότερο και η ρήτρα.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε στον Τοροσίδη ότι η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στην ομάδα δεν έχει να κάνει το... παραμικρό σχετικά με το μέλλον του πολυσύνθετου άσου στον Πειραιά και απ' ότι φαίνεται ο «Τόρο» θα υπογράψει συμβόλαιο... ζωής με τους «ερυθρόλευκους» που θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στο Λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου