Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πρέμιερ Λιγκ: Τεστ για «κανονιέρηδες»

Πρέμιερ Λιγκ: Τεστ για «κανονιέρηδες» H απογοητευμένη από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας Μπόλτον φιλοξενεί την σχεδόν αυτοκαταστροφική στην προσπάθεια να κατακτήσει εφέτος τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ στο μοναδικό κυριακάτικο ματς.


ΜΠΟΛΤΟΝ: Η ομάδα του Όουεν Κόιλ προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του αποκλεσμού στο κύπελλο την περασμένη εβδομάδα και να μείνει όσο γίνεται πιό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπροστά στο κοινό τς εφέτος έχει μόλις δύο ήττες από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στους γηπεδούχους επιστρέφει ο φορμαρισμένος Ντάνιελ Στάριτζ που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Στόουκ. Στη διάθεση του προπονητή του Όουεν Κόιλ είναι και ο μέσος Μάρκ Ντέιβις που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα παραμένουν μακροχρόνια λαβωμένοι  Σαμ Ρίκετς, Σον Ντέιβις και Στίουαρτ Χόλντεν. Στα τελευταία τς έξι ματς έχει τρεις νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Για μία ακόμα φορά απέτυχε μεσοβδόμαδα με την εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ , αν και προηγήθηκε 3-1, να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα εριθώρια για τον τίτλο όλο και στενεύουν ενώ  παράλληλα έχει δοθεί η ευκαιρία στην Τσέλσι να μπει και αυτή στο χορό τόσο για την 2η της θέση όσο και για τον ρωτάθλημα. Στους Λονδρέζους θα απουσιάσει ο λαβωμένος Αμπού Ντιαμπί ενώ αμφίβολη εξ αιτίας ασθένειας είναι και η συμμετοχή του Τόμας Ροζίτσκι. Παραμένει μακροχρόνια λαβωμένος για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ο κεντρικός αμυντικός Τόμας Φερμάελεν. Στα τελευταία της έξι ματς έχει μόλις μία νίκη και πέντε ισοπαλίες γεγονός που την κρατάει έξι βαθμούς πίσω από την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και πλέον ισοβαθμεί με τηνΤσέλσι που όμως έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Στο ...ψαχνό: Η Άρσεναλ παίζει το τελευταίο της χαρτί και μπορεί ασφαλώς να μην το ...κάψει και αυτό όπως τα αμέσως προηγούμενα. Η αποστολή της ομάδας του Αρσέν Βενγκέερ δεν είναι εύκολη αλλά έχει τα προσόντα να φύγει με τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς από το "Ρίμποκ". Η 10bet πληρώνει 1,72 στο διπλό των Λονδρέζων που αποτελεί και την επιλογή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου