Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ονειρεύεται «Wembley» ο Ραούλ!

Ονειρεύεται «Wembley» ο Ραούλ!Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που φιλοδοξεί να ζήσει ο Ραούλ Γκονζάλεθ!

Ο επιθετικός της Σάλκε παραδέχεται πως ο σύλλογος από το Γκελσενκίρχεν έχει κάνει ήδη την υπέρβαση με την παρουσία του στα ημιτελικά του Champions League, αυτό ωστόσο δεν τον εμποδίζει να κάνει ακόμα μία, αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δίνοντας το «παρών» στον μεγάλο τελικό του «Wembley»!Champions League ωστόσο ήταν μία τελείως διαφορετική περίπτωση, αφού αγωνιστήκαμε καλά σε όλες τις φάσεις, βελτιωθήκαμε και χτίσαμε αυτοπεποίθηση», ενώ όσον αφορά τις αναμετρήσεις με Βαλένθια και Ίντερ για τη «φάση των 16» και τα προημιτελικά αντίστοιχα, ο Ισπανός ήταν σαφής: «Κανείς δεν περίμενε να τους αποκλείσουμε, παίξαμε όμως καλύτερα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις και δίκαια προκριθήκαμε». Wembley» ως ένα από τα στάδια στα οποία θα ήθελε να αγωνιστεί, αν και μέχρι σήμερα δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Θα ήθελε να το κάνει στον τελικό της διοργάνωσης και μάλιστα κόντρα στην αγαπημένη του Ρεάλ: «Θα ήταν υπέροχο να πατήσω το χορτάρι του συγκεκριμένου γηπέδου και μάλιστα σε τελικό. Ελπίζω να είναι η Ρεάλ αντίπαλος, αν και τα συναισθήματα θα είναι πολύ παράξενα. Στην πραγματικότητα δεν θα με πείραζε να βρω απέναντι και τη Μπαρτσελόνα. Αλλά ας αφήσουμε τη μοίρα να αποφασίσει»!

Αναφορικά με το αν περίμενε τη Σάλκε να φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση, ο Ραούλ ήταν ξεκάθαρος: «Σε κάθε περίπτωση δεν περιμέναμε να φτάσουμε σε τόσο προχωρημένο στάδιο στον θεσμό. Όταν ξεκινούσαμε τη χρονιά, ήμασταν μία εντελώς νέα ομάδα, κάτι που φάνηκε στο πρωτάθλημα, αφού μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα, μείναμε στη μέση της βαθμολογίας από την οποία δεν ξεκολλήσαμε για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Το

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ, παρουσίασε το «

Ο βετεράνος στράικερ έχει κατακτήσει ήδη τρεις φορές την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά», φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (1998, 2000, 2002), ωστόσο θα ήθελε να ζήσει το ίδιο συναίσθημα και με κάποια άλλη ομάδα, πέρα από την αγαπημένη του «βασίλισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου