Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Επιλέγει Κατάρ ο Μπλάνκο;

Επιλέγει Κατάρ ο Μπλάνκο;Ο Μπλάνκο προσπάθησε να πιέσει για καλύτερη προσφορά από την Ένωση, στη συνέχεια έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό όπου επίσης δεν ικανοποιήθηκε, και πλέον όλα δείχνουν ότι οδεύει προς το Κατάρ.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι έστρεψε το ενδιαφέρον του στον Παναθηναϊκό προκειμένου να δοκιμάσει την ΑΕΚ αν έστω τότε του έδινε τα χρήματα που ζητούσε. Σε διαφορετική περίπτωση, αν τα έδινε ο Παναθηναϊκός αλλά όχι η ΑΕΚ, θα συνέχιζε να μένει στην Ελλάδα.
Δυστυχώς για εκείνον όμως, ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο, και όλα δείχνουν ότι το Κατάρ θα είναι ο επόμενος σταθμός τους Αργεντινού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ζορό» έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση ύψους ενός εκ. ευρώ ετησίως και είναι λογικό να μετράει τις μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου