Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

34η αγ.: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, σε ευρωπαϊκή τροχιά η Ρόμα (video ΟΛΑ ΤΑ GOAL ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ )

Ζωντανές διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για τον τίτλο η Ίντερ, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Λάτσιο.
Οι "νερατζούρι" μπορεί να έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το "Μεάτσα", όμως για να γίνει αυτό έπρεπε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από 40 λεπτά.
Στο 23ο λεπτό, ο Ζούλιο Σέζαρ ανέτρεψε τον Σάρατε εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί (αντικαταστάθηκε από τον Καστελάτσι και αποχώρησε ο Μιλίτο). Παράλληλα, ο Αργεντινός επιθετικός των "λατσιάλι" βρήκε στόχο από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ισοφάριση για την Ίντερ ήρθε πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Μουσλέρα, ενώ η ανατροπή επιτεύχθηκε στο 53', όταν ο Ετό εκμεταλλεύθηκε την βαθιά μπαλιά του Σανέτι και την πτώση του Μπιάβα, απέφυγε με υποδειγματική ντρίμπλα τον Μουσλέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λάτσιο.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα του Εντουάρντο Ρέχα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με κυριότερη αυτή του 76', όταν ο Κόζακ που είχε περάσει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, σημάδεψε με προβολή το οριζόντιο δοκάρι του Καστελάτσι. Η αριθμητική ισορροπία είχε επέλθει από το 66', όταν ο Μάουρι χτύπησε εκτός φάσης τον Ναγκατόμο, ο οποίος έπεσε και λίγο εντυπωσιακά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο αρχηγός της Λάτσιο.

Σημαντική νίκη που την κρατά σε ευρωπαϊκή τροχία πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημείωσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου η Ρόμα, επικρατώντας της Κιέβο με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε πρωτάθλημα (2-3 από Παλέρμο) και κύπελλο (0-1 από Ίντερ), η ομάδα του Μοντέλα επέστρεψε στις νίκες.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Περότα στο 4ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή, οι Ρωμαίοι έφτασαν τους 56 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πέμπτη Ουντινέζε και τέσσερις από την τέταρτη της βαθμολογίας, Λάτσιο.

Το όνειρο του τίτλου απομακρύνθηκε οριστικά για την Νάπολι, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Παλέρμο. Οι "παρτενοπέι" προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καβάνι μόλις στο 2', όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε ένα 8λεπτο. Στο 38', ο Μπαλτσαρέτι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Μπόβο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Ρόμα - Κιέβο 1-0
(4' Περότα)

Κάλιαρι - Φιορεντίνα 1-2
(46' Κόσου / 45+1', 50' Σέρσι)

Τζένοα - Λέτσε 4-2
(10', 62' Φλόρες, 42', 54' Παλάσιο / 3', 30' ντι Μικέλε)

Μπολόνια - Τσεζένα 0-2
(48' Τζιακερίνι, 84' Μαλoνγκά)

Μπάρι - Σαμπντόρια 0-1
(59' πεν. Πότσι)

Ίντερ - Λάτσιο 2-1
(40' Σνάιντερ, 53' Ετό / 24' Σάρατε)

Παλέρμο - Νάπολι 2-1
(38' Μπαλτσαρέτι, 45+1' Μπόβο / 2' πεν. Καβάνι)

Ουντινέζε - Πάρμα 0-2
(13', 91' Αμάουρι)

Μπρέσια - Μίλαν (20:00)

Γιουβέντους - Κατάνια (22:00)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου