Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο Νάνι και οι προτάσεις του

Ο Νάνι και οι προτάσεις τουΟνόματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά έχει στη λίστα του ο Τζιανλούκα Νάνι που είναι υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ξεχωρίζουν οι Ντιαμάντι και Μπεχράμι.
Ο ΚΟΡΙΟΣΚάθε μάνατζερ έχει λίστα με καλούς παίκτες. Το θέμα είναι τι δίνεις για να τους φέρεις. Ο Φρέιτας δηλαδή δεν είχε;
Μπορεί στο «τριφύλλι» με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες να σκέφτομαι μόνο τις πωλήσεις παικτών, ωστόσο υπό συνθήκες μπορεί να πραγματοποιηθούν και ηχηρές μεταγραφές. Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δώσουν τα χέρια με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή τότε δεν αποκλείεται να έρθουν άσοι που θα κάνουν την διαφορά.

Σύμφωνα με την εφημερία ΕΞΕΔΡΑ στην λίστα του Νάνι υπάρχουν τα ονόματα των Αλεσάντρο Ντιαμάντι της Μπρέσια και Βαλόν Μπεχράμι της Φιορεντίνα. Τόσο ο Ιταλός όσο και ο Ελβετός δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά ο Νάνι μπορεί να τους φέρει είτε ως δανεικούς είτε με μεταγραφή.

Ο Ντιαμάντι είναι επιτελικός μέσος και διεθνής με την εθνική Ιταλίας και θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της Μπρέσια θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του. Ο Μπεχράμι παίζει στη δεξιά πτέρυγα και θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες λύσεις αν τελικά ο Παναθηναϊκόςαποδεσμευτεί από τον Σίντνεϊ Γκοβού.

Προϋπόθεση πάντως, για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός με τις παραπάνω περιπτώσεις είναι να πουλήσει τους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση και στη συνέχεια να διαθέσει ένα ποσό για μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου