Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Επιμένει για Ρόσι

Επιμένει για ΡόσιΗ Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ και φαίνεται πως το πρώτο καλοκαιρινό σίριαλ… ξεκίνησε!
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα και η διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Η πρόταση της Μπαρτσελόνα ίσως συμπεριλάβει και έναν παίκτη από την δεύτερη ομάδα ενώ προσφέρει στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με το «κίτρινο υποβρύχιο» ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ρόσι θέλει να μεταγραφεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου