Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δεν λέει «όχι» σε Ρωσία ο Ρανιέρι

Δεν λέει «όχι» σε Ρωσία ο ΡανιέριΟ Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχθηκε πως αν η Σπαρτάκ Μόσχας του καταθέσει πρόταση συνεργασίας θα την σκεφτεί πολύ σοβαρά!
Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της Ρόμα εξήγησε πως δεν έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τους Ρώσους ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να γίνει κάτοικος Μόσχας.
«Στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σπαρτάκ για εμένα. Θα μου άρεσε να δουλέψω στην Ρωσία. Ο φίλος μου Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται εκεί», δήλωσε αρχικά ο Ρανιέρι στην ItaSportPress.
«Αυτή την στιγμή κανείς από την διοίκηση της Σπαρτάκ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα το σκεφτώ σοβαρά. Το κύριο θέμα είναι πως η ομάδα είναι σημαντική για το μέλλον», κατέληξε ο Ρανιέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου