Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ντάνι, Μπαστία και Επστάιν θέλουν στον Εργοτέλη

karageorgiouΤόσο το ενδεχόμενο παραμονής του Νίκου Καραγέωργιου ,όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα,απασχολούν έντονα τη διοίκηση του Εργοτέλη.
Στο πλάνο των νέων μεταγραφών παίζουν τρία ονόματα ενώ παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην αναμονή περιμένοντας την απάντηση του Νίκου Καραγεωργίου, για το αν θα συνεχίσει ή όχι ως τεχνικός διευθυντής.
Μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στην Κρητική ομάδα ενώ παράλληλα θα σχεδιαστεί το πλάνο της νέας χρονιάς με στόχο μια ακόμα καλύτερη σεζόν από την φετινή.
Ο Ντάνι του Ηρακλή, ο Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης και ο Επστάιν της Κέρκυρας με προτεραιότητα απόκτησης τον 29χρονο αμυντικό χαφ του «Γηραιού».
Για την ίδια θέση, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το νού τους και στον Άντριαν Μπαστία , Αργεντίνο αμυντικό μέσο του Αστέρα Τρίπολης, όποιος είχε σταθερή απόδοση σε όλα τα ματς και θετικό απολογισμό στο πρωτάθλημα.Δεδομένου τον υποβιβασμό των Αρκάδων ,αναμένεται να είναι ευκολότερη η αποχώρησή του.
Τέλος, ένας ακόμη στόχος του Εργοτέλη,είναι η απόκτηση του Επστάιν από τον Ολυμπιακό, ως δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου