Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Όρκος νίκης στο Λιμάνι!

 Όρκος νίκης στο Λιμάνι!Αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα που επικρατεί μετά την ήττα στην Τούμπα είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τονίζουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν την ΑΕΚτην ερχόμενη Κυριακή και να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στους φίλους τους.
Πεισμωμένοι και έτοιμοι να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στην ΑΕΚ είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, προκειμένου την Κυριακή να στηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η φιέστα για το 38ο πρωτάθλημα του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ξέρουν ότι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα περιθώρια στένεψαν και όπως έλεγαν και στις μεταξύ τους συζητήσεις, την Κυριακή πρέπει να τελειώσει η υπόθεση τίτλος.

«Δεν μας παίρνει για άλλη απώλεια. Μπροστά στον κόσμο μας είναι ό,τι καλύτερο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να τους κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, δίνοντας ο ένας στον... άλλο το σύνθημα για νίκη απέναντι στην Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου