Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πέρασαν Ρεάλ και Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη ρεβάνς με τη Λυών και επικρατώντας άνετα με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Αυτό συνέβη μετά από επτά χρόνια, καθώς και στις έξι προηγούμενες σεζόν γνώριζε τον αποκλεισμό στη συγκεκριμένη φάση! Στους «8» προκρίθηκε και η Τσέλσι, παρά το 0-0 με την Κοπεγχάγη στο Λονδίνο καθώς είχε επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς…
Η βασίλισσα ήταν σαφώς ανώτερη και με γκολ των Μαρσέλο (37'), Μπενζεμά (66') και Ντι Μαρία (76') ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Λυών, από την οποία πήρε εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό. Όσο για την αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι δεν έδειξε διάθεση να φορτσάρει κι έτσι η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγης τουλάχιστον πήρε την τιμητική ισοπαλία.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην κληρωτίδα θα μπουν τρεις αγγλικές ομάδες, οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, δύο ισπανικές, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ ως μοναδική εκπρόσωπος της Ιταλίας, η γερμανική Σάλκε και η ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Στην κλήρωση δεν θα υπάρχουν περιορισμοί για διασταύρωση ομάδων από την ίδια χώρα ή ομάδων που είχαν αναμετρηθεί στην πρώτη φάση. Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 5-6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 12-13 Απριλίου. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν 26-27 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 3-4 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου