Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ήττα και στο βάθος... Μπενίτεθ

Ήττα και στο βάθος... ΜπενίτεθΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλεξ, που πέτυχε τρία από τα τέσσερα τέρματα της Φενέρμπαχτσε, τα «καναρίνια» πέρασαν από την έδρα της Μπεσίκτας, που κατέρρευσε μετα την κόκκινη, θέτοντας εν αμφιβόλω το μέλλον του Σούστερ και ανοίγοντας την πόρτα στον Ράφα Μπενίτεθ.
Μια κόκκινη κάρτα ήταν αρκετό για να ανατρέψει άρδην  τα δεδομένα του μεγάλου ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας στο καυτό «Ισμέτ Ινονού».
Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο πέμπτο λεπτό άνοιξε το σκορ, με την βοήθεια του Ουϊζάλ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η Μπεσίκτας άργησε να συνέλθει, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και με τον Νταγκ πέτυχε το 1-1 λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Με φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας με τον Τοραμάν να κάνει το 2-1 στο 50’.
Ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπεσίκτας θα διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα, η κόκκινη κάρτα του Φεράρι στο 63’ άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Άλεξ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 65’ για να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια η Φενέρ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή.
Ο Άλεξ με δυο δικά του τέρματα στο 72’ και στο 75’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Φενέρ και έθεσε ερωτηματικά για το μέλλον του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της Μπεσίκτας. Σαν πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Γερμανού φέρετε ο Ισπανός Ράφα Μπενίτεθ.
Με αυτήν τη νίκη η Φενέρμπαχτσε ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας έναν βαθμό, αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω από την Τραμπζονσπόρ που αγωνίζεται κόντρα στη Μανισασπόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου