Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Ρανιέρι, φαβορί ο Μοντέλα!

Παραιτήθηκε ο Ρανιέρι, φαβορί ο Μοντέλα!Ο προπονητής της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, παραιτήθηκε μετά την κατάρρευση κόντρα στην Τζένοα. Μιλώντας στους παίκτες είπε πως το κάνει για να δημιουργήσει ένα σοκ στην ομάδα, θα αποφασίσει τη Δευτέρα η Ροζέλα, φοβαρί ο Μοντέλα.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ανακοίνωσε στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας την παραίτησή του μετά την τέταρτη σερί ήττα, αυτήν τη φορά από την Τζένοα.
Μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια, ο Ιταλός κόουτς είπε: «Φεύγω για να σας κάνω ένα ηλεκτροσόκ. Πάντα σκεφτόμουν το καλό της Ρόμα».
Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να μην κάνει μια γρήγορη απόφαση πάνω στην παραίτηση του Ρανιέρι και για αυτό θα συνεδριάσει αύριο για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και πιθανότατα ο αντικαταστάτης.
Σαν φαβορί προβάλλει ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τζιαλορόσι Βιντσέντσο Μοντέλα που αποθεώθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος που υποδέχθηκε την ομάδα με αυγά, μπουκάλια και συνθήματα όπως: «Άχρηστοι μισθοφόροι, φύγετε τα μεσάνυχτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου