Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο επίλογος του Κούπερ

Ο επίλογος του ΚούπερΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ πέρασε σήμερα για τελευταία φορά από τον προπονητικό κέντρο του Άρη και αποχαιρέτισε μαζί με τους συνεργάτες του, τους πρώην παίκτες του. Υπογράφει σήμερα ο Καστίγιο.
Ο Αργεντινός προπονητής υπέβαλε χθες την παραίτησή του και σήμερα έβαλε τον επίλογο στην καριέρα του στους «κίτρινους». Ο Κούπερ βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο μαζί με τους συνεργάτες του και αποχαιρέτισε τους παίκτες του, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία.
Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των «κιτρίνων» ανέφερε πως πιστεύει σε όλους και μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να κοιτάνε μπροστά και θα πετύχουν τους στόχους τους. Από τη διοίκηση του Άρη υποστηρίζουν πως με κανένα από τα ονόματα που ακούγονται δεν υπάρχει επαφή και από σήμερα θα γίνει η αναζήτηση νέου τεχνικού.
Μαλίγιο και Νέρι
Από τα ονόματα, πάντως, που «παίζουν» είναι του Χουάν Μαλίγιο. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Αλμερία επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Άρη. Όσον αφορά την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υπογράψει εντός της ημέρας στους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου