Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Φουλ» επίθεση με Πάντελιτς, Μιραλάς

«Φουλ» επίθεση με Πάντελιτς, ΜιραλάςΕπιθετικό σχήμα με τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή και τον Κέβιν Μιραλάς σε ελεύθερο ρόλο προτίθεται να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, απέναντι στονΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δείεξι ο τεχνικός των«ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να παρατάξει ένα ευέλικτο σχήμα με φουλ επιθετικές βλέψεις  ευελπιστώντας να «κτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα δώσει από νωρίς στον Ολυμπιακό «αέρα» πρόκρισης. 


Η επιστροφή των Αριέλ Ιμπαγάσα και Βασίλη Τοροσίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και η ανάρρωση του Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να λύσει σε σημαντικό βαθμό τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.
Σύμφωνα με τα όσα έχει φανερώσει ο Βαλβέρδε προτίθεται σε ακόμη ένα παιχνίδι να εμπιστευθεί ξανά στο αρχικό σχήμα τους Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή «χημεία» που έχουν αναπτύξει πλέον ο Σέρβος και ο Βέλγος επιθετικός. 
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ούρκο Πάρντο, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο.
Ο Φρανσουά Μοντέστο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα αναλάβει χρέη ανασταλτικού μέσου, έχοντας σαφή εντολή να περιορίσει τη δραστηριότητα των  Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς. 
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επιστρέφει στην γνώριμη θέση του εσωτερικού χαφ, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να διατηρείται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής όπως και ο Άλμπερτ Ριέρα στο αριστερό. Ο Κέβιν Μιραλάς θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς, που θα ηγηθεί στην γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων».
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που διανύει διάστημα εξαιρετικής φόρμας, όπως και ο Ντένις Ρόμενταλ, που προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση στομ διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου