Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Με «Σάλπι» αιχμή του δόρατος

Με «Σάλπι» αιχμή του δόρατοςΜε μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη, ο ΠΑΟΚ καλείται να βγει ζωντανός, από τη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου (18:00, conn-x tv).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει ένα σκορ που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας. Για τον λόγο αυτό ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1, με σκοπό να χτυπήσει γρήγορα και να πετύχει γκολ το οποίο μετράει σε διπλούς αγώνες.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια αριστερά, ο Φωτάκη δεξιά και ο Ίβιτς οργανωτή πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Πετρίσεβιτς, Σταφυλίδης, Σαβίνι, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Μουσλίμοβιτς. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Βιτόλο, Ελ Ζαρ και Μαλεζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου