Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τίτλοι τέλους για Τζιμπούρ

Τίτλοι τέλους για ΤζιμπούρΠαρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ράφικ Τζιμπούρ από τηνΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.  
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Rafik Zoheir Djebbour.Οι σχέσεις μεταξύ της ΑΕΚ και του Γαλλοαλγερινού επιθετικού είχαν φτάσει στο χειρότερο σημείο μετά το επεισόδιο που είχε ο Τζιμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Τελικά παρά τις όποιες αντεγκλήσεις, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για λύση του συμβολαίου.

Στην Κέρκυρα ο Ρίκκα
Εκτός από το τέλος του Τζιμπούρ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τον δανεισμό του Αντώνη Ρίκκα στην Κέρκυρα. Ο νεαρός άσος είχε παραχωρηθεί το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Σάκη Τσιώλη και αποφασίστηκε να μετακομίσει στους Φαίακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου