Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και Κανουτέ

Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και ΚανουτέΣενάριο που μοιάζει περισσότερο με επιστημονικής φαντασίας κυκλοφόρησε στην Ισπανία, το οποίο εμπλέκει την ΑΕΚ με τον άσο της Σεβίλλης Φρεντερίκ Κανουτέ, για τον οποίο προσφέρει 2 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα το περιοδικό «fourfourtwo» αναφέρει ότι ο επιθετικός από το Μάλι μπορεί να φύγει το καλοκαίρι από τη Σεβίλλη με το παραπάνω ποσό και η ΑΕΚ είναι η ομάδα που προτίθεται να του το δώσει. Ο Κανουτέ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χιμένεθ και θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακόμα και αν ισχύει ότι η τιμή του κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ, αφού σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Παρόλα αυτά η φήμη ότι μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ πήρε μεγάλη έκταση στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου