Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο πανηγυρισμός-πρόκληση του Μουρίνιο!

Ο πανηγυρισμός-πρόκληση του Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε ξανά μπουρλότο σε ματς της Ρεάλ καθώς πανηγύρισε γκολ του Κακά μπροστά στον πάγκο της... Βιγιαρεάλ και δέχτηκε μπουκάλι από τον Κάνι! Η απίστευτη εξήγηση που έδωσε μετά !
Το πρώτο γκολ του Κακά, από τότε που επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, ενθουσίασε υπέρ το δέον τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε το ασύλληπτο λίγο μετά το 4-2 επί της Βιγιαρεάλ: πήγε και πανηγύρισε μέσα στα... μούτρα των αναπληρωματικών του "κίτρινου υποβρυχίου" προκαλώντας την οργή τους.

Τα υψωμένα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού μπροστά από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ δεν έμειναν ωστόσο "αναπάντητα", με τον επιθετικό των φιλοξενουμένων Κάνι να εκτοξεύει μπουκάλι προς το μέρος του (στη συνέχεια είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή), αλλά και τους υπόλοιπους να "πνέουν μένεα" κατά του Μουρίνιο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Το ρεσιτάλ του τεχνικού των "μερένγκες" ολοκληρώθηκε πάντως στη συνέντευξη Τύπου, όπου βρήκε μία τρομερή δικαιολογία για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του.

"Πήγα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί με το γιο μου που καθόταν πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, και οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πίστευαν ότι τους προκαλούσα.

Ελπίζω ότι όταν κάποιος ορκίζεται στο γιο του, τον πιστεύουν. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση δημιουργείται επειδή οτιδήποτε και αν κάνω αντιμετωπίζεται με προκατάληψη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το σόου του Ζοζέ Μουρίνιο μπροστά στον πάγκο της Βιγιαρεάλ

Η εξήγηση που έδωσε ο "special one" στη συνέντευξη Τύπου:

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου