Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

«Kόκκινοι» από τώρα!

«Kόκκινοι» από τώρα!

Παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούνται ήδη οι Μπερνάρ Κουμορτζί και Γιάννης Μανιάτης. Η συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης και νέος πρόεδρος του Θρύλου Ευάγγελος Μαρινάκης με τον ομόλογο του Πανιωνίου Γεράσιμο Βεντούρη είχε θετικό αντίκτυπο για τους Ερυθρόλευκους σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή των δύο παικτών του Πανιωνίου και μέσα στις προσεχείς ώρες είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτησή τους, ειδικά στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί και ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου στην Πλατεία.
Κάτι το οποίο ήρθε να επιβεβαιωθεί και από την επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ. Για την περίπτωσή του Μπερνάρντ Κουμορτζί τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Ο Γκανέζος μέσος θα αποκτηθεί άμεσα από τον Θρύλο και πιθανότατα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους, από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ.
Όσον αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ το αρχικό πλάνο ήθελε τον 24χρονο διεθνή μεσοαμυντικό του Πανιωνίου να μετακομίζει στο λιμάνι από το ερχόμενο καλοκαίρι, o Bαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού παίτκη από τώρα στον Ολυμπιακό, ώστε να προσθέσει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν του Θρύλου.
Η προοπτική παραχώρησης του Γιώργου Γκαλίτσιου με τη μορφή δανεσιμού (σ.σ. με πιθανότερο προορισμό τον Ηρακλή), ώθησε το αφεντικό της πειραϊκής ΠΑΕ στην απόφαση να προχωρήσει από τώρα στην ένταξη του Γιάννη Μανιάτη  ως μπακ-απ του Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας του Θρύλου.
Θετικός για Πανιώνιο ο Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρολου, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο με αυτά των Κουμορτζί και Μανιάτη. Ο 22χρονος επιθετικός στη συνάντηση που είχε πριν από λίγες ώρες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη έδειξε καταρχήν θετικός στην προοπτική να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο για τους έξι επόμενους μήνες, ώστε να πάρει ευκαιρίες από τον Τάκη Λεμονή και εν συνεχεία να επιστρέψει πιο έτοιμος στους Πειραιώτες.
Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει νέο ραντεβού με τον πατέρα του παίκτη την προσεχή Πέμπτη, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν τη παραχώρηση του Μήτρογλου στον Πανιώνιο ή σε άλλη ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου