Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερσιπ συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς με τους «κόκκινους διάβολους» να δοκιμάζονται αυτή τη φορά στο άντρο της Λίβερπουλ. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει τη Μίλαν, ενώ πολλά θα κρίνει στην υπόθεση τίτλος, στη Γαλλία, το παιχνίδι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λιλ. Σε όλα τα πρωταθλήματα η αγωνία κορυφώνεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Premiership (29η αγ.) όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κόντρα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι» έχουν μείνει για άλλη μία χρονιά μακριά από τον τίτλο, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να επιθυμούν να τον στερήσουν από την «αιώνια» αντίπαλό τους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν την επιστροφή στις νίκες, με σοβαρά αμυντικά προβλήματα να προβληματίζουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ θα έχει αυξήσει την πίεση στη Γιουνάιτεντ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάντερλαντ. Υποτιθέμενα πιο εύκολο έργο περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο τη Γουίγκαν. Με την απρόβλεπτη Μπλάκπουλ κοντράρεται η Τσέλσι, ενώ η Τότεναμ δίνει κρίσιμο αγώνα με τη Γουλβς λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Μίλαν.
Στη Serie A (28η αγ.) τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Τορίνο, όπου η Μίλαν θέλει να κάνει ένα ακόμα προς τον τίτλο. Μετά το θρίαμβο επί της Νάπολι οι «ροσονέρι» φιλοξενούνται από τη Γιουβέντους και αν φέρουν εις πέρας και αυτή την αποστολή τότε θα έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος προς την επιστροφή στο θρόνο. Κάτοχος αυτού συνεχίζει να είναι η Ίντερ, η οποία υποδέχεται τη Τζένοα, έχοντας γνώση του αποτελέσματος του ντέρμπι στο Πιεμόντε. Η Νάπολι έπεσε από τη 2η θέση, αλλά με όπλο την εντός έδρας αμυντική συνοχή ευελπιστεί πως δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στην Μπρέσια. Την Παρασκευή η Ρόμα πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Λέτσε, σκοράροντας με τον Πιζάρο στις καθυστερήσεις (1-2). Η εντυπωσιακή Ουντινέζε φιλοξενεί την καταδικασμένη Μπάρι.
Στην Bundesliga (25η αγ.) η Ντόρτμουντ δεν έβαλε στο φουλ τις μηχανές της, αλλά επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας και διεύρυνε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 15 βαθμούς. Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση με τρίποντο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, η οποία συνεχίζει την καθοδική της πορεία. Στην «ΑWD Arena» του Ανόβερου η τοπική ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει την καλή εντός έδρας φόρμα κόντρα στο φαβορί της αναμέτρησης που δεν είναι άλλο από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί προέρχονται από δύο εντός έδρας ήττες (από Ντόρτμουντ, Σάλκε) και δεν θέλουν να χάσουν το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντέρμπι Ευρώπης ανάμεσα σε Αμβούργο-Μάιντζ και παραμονής ανάμεσα σε Άιντραχτ-Καϊζερσλάουτερν.
Στην Primera Division (27η αγ.) η μεσοβδόμαδη αγωνιστική κόστισε μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί όχι βαθμολογικά (αφού οι μερένχες διέλυσαν με 7-0 τη Μάλαγα), αλλά αγωνιστικά, αφού έχασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για δέκα ημέρες, με τον Πορτογάλο να απουσιάζει από τα παιχνίδια με Σανταντέρ και Έρκουλες. Με τη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ να βρίσκεται προ των πυλών η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με τη Σαραγόσα, ώστε οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Βαλένθια (με Μαγιόρκα εκτός), Βιγιαρεάλ (με Ατλέτικο εκτός) στη μάχη για την 3η θέση. Ευρωπαϊκό ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων, όπου η Μπιλμπάο θέλει να αφήσει πίσω της τις τρεις συνεχόμενες νίκες και να επικρατήσει τη Σεβίλης. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει στο Αλικάντε η Αλμερία.
Στη Ligue 1 (26η αγ.) η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά, με πέντε ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Η Λιλ έχασε το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών που διατηρούσε και μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Λιόν δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Μαρσέιγ. Η τελευταία συνεχίζει το εντυπωσιακό της ντεμαράζ και βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή. Η επίσης πρώτη Ρεν φιλοξενείται από τη Μονπελιέ, με την τελευταία να καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει κόντρα στην Ευρώπη. Το πιο εύκολο έργο από τους διεκδικητές του στέμματος έχει η Λιόν, υποδεχόμενη την ουραγό Αρλ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στην επίσκεψη στο «Αμπέ Ντεσάμπ», αφού η Οσέρ χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς.
Στην Scottish Premiership (29η αγ.) το δίδυμο της Γλασκώβης αφήνει πίσω το ντέρμπι κυπέλλου, το οποίο βρήκε θριαμβεύτρια τη Σέλτικ. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος υποδέχεται την ουραγό Χάμιλτον και λογικά θα διατηρήσει το προβάδισμα των πέντε πόντων από την «αιώνια» αντίπαλο, με τα πλέι οφ να πλησιάζουν. Η Ρέιντζερς δεν θέλει να έχει απώλειες κόντρα στη Σεντ Μίρεν, αφού χρωστά δύο παιχνίδια και γνωρίζει πως αν δεν κάνει λάθη τότε θα ηγηθεί της κούρσας στην τελική ευθεία.
Στη Jupiler League (28η αγ.) το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχε νικητή, με την Άντερλεχτ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τη Γκενκ. Το τελικό 1-1 άφησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την τελική έκβαση στην υπόθεση τίτλος. Η Γάνδη έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -5 από το πλατύσκαλο της βαθμολογίας, αλλά την περιμένει δοκιμασία στην έδρα της Μαλίν. Ντέρμπι στη Λιέγη ανάμεσα σε Σταντάρ και Μπριζ, με την πρώτη να βρίσκεται στο -6 και να έχει ως στόχο τη μείωση της διαφοράς με το 14ο εφετινό της τρίποντο.
Στη Superliga (22η αγ.) το αήττητο ράλι τίτλου της Πόρτο έχει μία επικίνδυνη στροφή. Η Γκιμαράες είναι εξαιρετική στο εφετινό πρωτάθλημα και δεν πάει στο «Ντραγκάο» για να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Την Κυριακή η Μπενφίκα θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μπράγκα, σε ένα ντέρμπι που πέρυσι είχε…άρωμα τίτλου, αλλά εφέτος έχει χάσει την αίγλη του, λόγω της κακής πορείας της ομάδας του Πασιένσια στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας αποστολές για Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πάσος Φερέιρα, με το έπαθλο να παραμείνει η 3η θέση.
Στην Eredivisie (26η αγ.) η Αϊντχόφεν θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της με ένα διπλό στην έδρα της Εξέλσιορ, το οποίο θα σημάνει αυτόματα την επιστροφή στις νίκες. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Άλκμααρ η Τβέντε φιλοξενεί την Μπρέντα, η οποία είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, όταν αναγκάζεται να ταξιδέψει εκτός έδρας. Με την πρωταθλήτρια του 2009 δοκιμάζεται ο Άγιαξ, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει στην απώλεια του τίτλου, τον οποίο διεκδικεί έστω και από απόσταση πέντε πόντων. Τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο θέλει να δώσει η Χρόνινχεν με αντίπαλο τη Χέρακλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου