Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μεταγραφικά σενάρια και Καλού

Μεταγραφικά σενάρια και ΚαλούΜεταγραφικός οργασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, αφού ουσιαστικά η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, και αυτό του Σάλομον Καλού της Τσέλσι.
Ο Βάσκος τεχνικός, ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει είναι το εύκολο γκολ. Με δεδομένο ότι ο μόνος καθαρόαιμος φορ της ομάδας είναι ο Πάντελιτς, ένας παίκτης που δεν διακρίνεται για την ταχύτητά του και που βρίσκεται σε ηλικία που τα αντανακλαστικά του μειώνονται… δεν μπορεί παρά να ψάχνει να ενισχυθεί στην επίθεση.
Οι υπόλοιποι παίκτες στην «αιχμή» της ομάδας του είναι ο Μιραλάς, του οποίου το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά και δεν είναι φορ περιοχής, και ο Τζιμπούρ ο οποίος ακόμη κι αν μείνει, είναι επίσης περιφερειακός επιθετικός. Μένει λοιπόν μόνο ο Μήτρογλου, που αναμένεται να επιστρέψει στο Λιμάνι μετά το δανεισμό του στον Πανιώνιο.
Από εκεί και πέρα, γίνεται κυριολεκτικά «χαμός». Με εξαίρεση τους διεθνείς Τοροσίδη-Παπαδόπουλο, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να δέσει με βελτιωμένες αποδοχές, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο Ραούλ Μπράβο μένει ελεύθερος και αν δεν συμφωνήσει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο Ζαϊρί μένει επίσης ελεύθερος. Στην περίπτωσή του όμως το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά με την έλευση του Χαβίτο και τη διαφαινόμενη «φυγή» Ρόμενταλ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει για το δεξί φτερό του έναν… Γκαλέτι.
Όσο για το κέντρο… ο Ντουντού δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο ασφαλής, καθώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και τη φετινή σεζόν (πάλι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς), όμως παρά το… εύθραυστο της υπόθεσής του, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δείχνει να τον εκτιμά και να τον πιστεύει.
Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όμως η λίστα είναι… ατελείωτη. Διακαής πόθος ο Κολομβιανός Σάντσες της Βαλενσιέν, τον οποίο οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Ιανουάριο, όμως ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο μετακίνησής του το καλοκαίρι, ενώ και ο παίκτης δείχνει (με δηλώσεις του) θετικός. Έχουν προταθεί όμως αρκετά σημαντικά ονόματα τον τελευταίο καιρό, όπως ο Κάλστρομ της Λιόν, οι Ζοκορά και Ρομαρίκ της Σεβίλλης (αλλά και ο… απλησίαστος Φαμπιάνο), ο Νεκουνάμ της Οσασούνα και ο Αμαλφιτανό της Λοριάν.
Ο τελευταίος είχε επίσης ακουστεί τον Ιανουάριο και φαίνεται πως είναι καλή και –μέχρι πρότινος– εφικτή λύση, όπως και του Σάντσες. Ο 25χρονος Γάλλος πραγματοποιεί αξιόλογη σεζόν, έχοντας 25 συμμετοχές σε 25 παιχνίδια της ομάδας του, όλα βασικός και 90λεπτα, ενώ έχει σκοράρει τρεις φορές.
Το τελευταίο «μπαμ» στο φαξ του Ολυμπιακού έγινε με το όνομα του Σάλομον Καλού της Τσέλσι, όπου οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν απάντηση ότι τους ενδιαφέρει. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει τη διάθεση του Ολυμπιακού να κάνει την υπέρβαση και αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, μία τέτοια μεταγραφή δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, όμως η ενημέρωση που έχει ο Ολυμπιακός είναι ότι ο σουπερστάρ των Λονδρέζων το συζητάει και πως οι Μπλε αξιώνουν 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ποσό όχι μικρό, αλλά για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή… μόνο απαγορευτικό δεν είναι. Αντίζηλος, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, είναι μόνο η Φενέρμπαχτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου