Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Τουρκικά σενάρια για Σισέ μέσω... Γαλλίας

Τουρκικά σενάρια για Σισέ μέσω... ΓαλλίαςΦινάλε δεν έχουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ, με τους συμπατριώτες του Γάλλου σουπερστάρ να αναφέρουν πως υπάρχει τουρκικό ενδιαφέρον για τον παίκτη.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται δημοσιεύματα για το μέλλον του Σισέ. Έπειτα από τα αγγλικά σενάρια και δημοσιεύματα στο προσκήνιο, έρχονται πλέον τα γαλλικά. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με σενάρια και δημοσιεύματα το ενδιαφέρον από Τουρκία... μεριά για τον Γάλλο σουπερστάρ αναθερμαίνεται.
Μετά τη Γαλατασαράι, στο παιχνίδι... εισχωρούν πλέον και οι Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ, οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τον περασμένο Ιανουάριο ήθελε τον Σισέ και κατέθεσε πρόταση 7 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική απάντηση. Από εκεί και πέρα το όνομα της Μπεσίκτας ακούγεται για πρώτη φορά ενώ είναι κάπως δύσκολο να υφίσταται, μια και η τουρκική ομάδα πρόσφατα προέβη στην απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου