Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: «Νίκη, νίκη, νίκη»

Φερέιρα: «Νίκη, νίκη, νίκη»Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε το πρωί στην Παιανία ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ήρθε μόνο για να κερδίζει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρουσίασε το επιτελείο του στους παίκτες. Πρόκειται για τους Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ζοσέ Γκόμες και Ρουί Σίλβα. Αμέσως μετά δήλωσε: «Είδα μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να δω πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι νίκη, νίκη, νίκη».


Σισέ: «Τιμή μου»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση διά στόματος Ζεσουάλδο Φερέιρα ότι κατόπιν εντολής του Νικόλα Πατέρα, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, ο Γάλλος επιθετικός απευθυνόμενος στον προπονητή του είπε: «Είναι τιμή για μένα και με γεμίζει υπευθυνότητα».

Στη συνέχεια μιλώντας εκ μέρους της ομάδας πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι είστε καλός προπονητής και ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να συνεχίσει να κερδίζει».


Μπαίνει και ο Λέτο


Στο μεταξύ η πρώτη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα περιλάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμμετείχε κανονικά στο ζέσταμα και σε μέρος του προγράμματος με την μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου