Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η επιστροφή του Χάβου στο Λιμάνι

Η επιστροφή του Χάβου στο ΛιμάνιΓια πρώτη φορά, με την ιδιότητα του προπονητή, επιστρέφει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο προπονητής τουΠΑΟΚ και πρώην «ερυθρόλευκος» Μάκης Χάβος. Το gazzetta.gr υπενθυμίζει.
Ο Έλληνας τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας, ωστόσο δεν πέρασε… και πολύς καιρός από τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε στον Πειραιά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Στα 18 του χρόνια, ο παλαίμαχος αμυντικός αγωνίστηκε σε τρία συνολικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Προπονητής τότε των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Αλκέτας Παναγούλιας. 
Το πέρασμά του ωστόσο από τον Ολυμπιακό… περιορίστηκε αποκλειστικά και μόνο σε αυτές τις τρεις εμφανίσεις, μια και τον χειμώνα του 1987 παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έπειτα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και δεν γύρισε ποτέ στον Πειραιά.
Στα... καλύτερά του 
Τη δεδομένη στιγμή ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρίσκεται… στα καλύτερα του. Στα επτά παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, προσμετρά έξι νίκες.
Αναμφίβολα, το κάθε παιχνίδι για τον ίδιο αποτελεί ένα σημαντικό τεστ, ενώ το σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι και το πιο δυνατό που καλείται να δώσει μέχρι στιγμής. 
Έχοντας αγωνιστεί μάλιστα και στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν σήμερα στο Φάληρο, ξέρει καλά από καταστάσεις, πράγματα αλλά και τις ιδιοτυπίες που έχει το σημερινό ντέρμπι.
Το δεύτερο ντέρμπι του! 
Επιπρόσθετα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο ντέρμπι του. Το πρώτο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ και στέφθηκε με επιτυχία αφού οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-1 την «Ένωση».
Στο εν λόγω παιχνίδι ο Χάβος τακτικά πήρε την ταυτότητα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ πολύ καλό ήταν και το στήσιμο που είχε η ομάδα εντός αγνωστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου