Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τόχα: «Εμπιστοσύνη στα πόδια μου»

Τόχα: «Εμπιστοσύνη στα πόδια μου»Στην προσωπική του απόδοση αλλά και την επιστροφή του Άρη στις νίκες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα αναφέρθηκε ο άσος των «κιτρίνων», Κάρλος Τόχα.
Ο Κολομβιανός άσος μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
«Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε στο πρωτάθλημα, ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Έπρεπε, όμως, να δώσουμε τέλος σε αυτήν την κατάσταση και αυτό θα γινόταν μόνο μέσα από τις νίκες. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να ξέρουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι πάντα θετικά.

Άρα, πρέπει να μένουμε ήρεμοι, να δουλεύουμε στις προπονήσεις, να κάνουμε όσα μας λέει ο προπονητής μας και να φτάνουμε στις νίκες, όπως έγινε χθες με την Κέρκυρα», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη ο Κολομβιανός.

Για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα:

«Αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Η ομάδα μου παίζει πάντα για τη νίκη. Όταν κατεβαίνεις όμως με το άγχος ότι πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, ίσως εκεί τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά. Για παράδειγμα, χθες στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όπως θα θέλαμε, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. 

Το παιχνίδι άνοιξε, έγινε άναρχο, άνοιξε ο ρυθμός και δεν μπορέσαμε να τον ελέγξουμε. Το προσπαθήσαμε και μέχρι ένα σημείο, τα καταφέραμε αρκετά καλά και τελικά φύγαμε νικητές από το γήπεδο. Η ομάδα έχει αποδείξει τις δυνατότητές της, τόσο στο Europa League, όσο και σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Καλό θα είναι, βέβαια, να κρατάμε την απόδοσή μας και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μένεις ενωμένος μέσα στην ομάδα, το ίδιο και ο κόσμος. Η ομάδα πρέπει να σταθεροποιηθεί στις καλές της εμφανίσεις και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Νίκες όπως η χθεσινή δίνουν εμπιστοσύνη στα πόδια των ποδοσφαιριστών».

Για τον ίδιο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα νιώθω καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ήρθα στον Άρη, μπήκα αμέσως σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για τον παίκτη τον ίδιο υπάρχουν κάποιες φορές σκαμπανεβάσματα και όσο κι αν θέλεις, δεν μπορείς πάντα να κρατάς την ίδια απόδοση.

Εγώ συνέχισα να δουλεύω, έδεσα με την ομάδα και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ στην αρχή, τόσο προσωπικά, όσο και ομαδικά. Τώρα νιώθω πολύ καλά και αποκτώ την εμπιστοσύνη στα πόδια μου, συν του ότι η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής και αυτό βοηθά και εμένα να συνεχίζω να προσπαθώ και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».
Για τον αγώνα με τον Πανσερραΐκό: 

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός θα παλέψει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς, για δικούς μας λόγους, θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπούμε στις υψηλές θέσεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα κατέβουμε για να κερδίσουμε στην επόμενη αγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου