Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δύο αγωνιστικές στο Ρούνεϊ

Δύο αγωνιστικές στο ΡούνεϊΑπό την έκσταση του γκολ που βάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη θέση του οδηγού στον αγγλικό εμφύλιο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην πίκρα της απουσίας από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», το Σάββατο 16 Απριλίου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, βρέθηκε σε διάστημα λίγων ωρών ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρωί την απόφαση να τιμωρήσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ποινή δύο αγωνιστικών για τα υβριστικά του σχόλια μπροστά στην κάμερα στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος φορ είχε πετύχει χατ-τρικ την περασμένη αγωνιστική ανατρέποντας το 2-0 που νικούσε η Γουέστ Χαμ σε 3-2 όμως στο τρίτο γκολ ξέσπασε μπροστά στην κάμερα με υβριστικά σχόλια. Ο φακός τον συνέλαβε και η Ομοσπονδία του επέβαλε την καθιερωμένη ποινή των δύο αγώνων για ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στα πλάνα του τον Ρούνεϊ το Σάββατο 9 Απριλίου για τον αγώνα κόντρα στη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», ούτε και το Σάββατο 16 Απριλίου για το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο Αγγλίας.

Πάντως ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» που βρίσκεται σε καλή φόρμα και σκόραρε ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ για τον 2ο ημιτελικό των δύο ομάδων μεσοβδόμαδα στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου