Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τους... έτρεξε ο Βαλβέρδε

Τους... έτρεξε ο ΒαλβέρδεΤην προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με το πρόγραμμα των Πειραιωτών να περιλαμβάνει κυρίως τρέξιμο.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού παρέμεινε και σήμερα στο σπίτι του, αφού ταλαιπωρείται από ίωση και είναι εμπύρετος. Ο γιατρός της ομάδας τού έχει χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του έχει βελτιωθεί.
Σε αντίθεση με τον Αβραάμ, ο Μάρκο Πάντελιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, αλλά όταν ανέβηκε ο ρυθμός δεν συμμετείχε. Αύριο πάντως αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.
Τέλος, ο Ζαϊρί συνέχισε τα προγράμματα αποθεραπείας του, με θεραπεία στην πισίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και τρέξιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου