Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚ

Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚΤα δεδομένα με την οικογενειακή κατάσταση του Ολιβιέ Σορλέν έχουν αλλάξει και πλέον ο Γάλλος επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται καθώς δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στα πλάνα της επόμενης σεζόν.
Οι αποφάσεις που θα πάρουν στον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παίξουν ρόλο και στο θέμα της επιστροφής του Ολιβιέ Σορλέν στον Δικέφαλο.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που η αλήθεια είναι ότι έλειψε αρκετά στον φετινό ΠΑΟΚ, προτάθηκε ξανά καθώς οι οικογενειακές συνθήκες που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει έχουν αλλάξει πλέον και η οικογένειά του είναι σύμφωνη με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα εάν θέλει ή όχι ξανά τον Γάλλο στην ομάδα, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα συμβεί στο θέμα του προπονητή. Εάν ο Ζαγοράκης αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον άλλο προπονητή, τότε αυτός θα πρέπει να αποφασίσει για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό στο σύστημα που θα θέλει να εφαρμόσει.
Έτσι, ο Ολιβιέ Σορλέν θα πρέπει να αναμείνει στο ακουστικό του και να περιμένει νεότερα από τονΠΑΟΚ για να μάθει αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου