Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ένα εκατομμύριο οι οφειλές της ΑΕΚ

Ένα εκατομμύριο οι οφειλές της ΑΕΚΟι πρώην παίκτες της ΑΕΚ αντιδρούν για τα χρήματα που τους οφείλει η Ένωση και προσπαθούν να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τα οποία αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ και δυσκολεύουν το έργο της διοίκησης.
Δυσβάσταχτα είναι τα βαρίδια που πρέπει να κουβαλήσει η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς οι οφειλές σε παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Ένωση είναι πολλές και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Σύμφωνα με την «Εξέδρα» το ποσό το οποίο διεκδικούν οι πρώην παίκτες αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο Χουάνφραν έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ με το οποίο απειλεί ότι θα κάνει προσφυγή καθώς του οφείλονται 500.000 ευρώ, ενώ οι Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα και Χερσί σφράγισαν επιταγές της ΑΕΚπριν από λίγες μέρες. Η Ένωση κατέβαλε ένα ποσό σε αυτούς τους παίκτες για να κερδίσει χρόνο, ωστόσο η υπομονή τους τελειώνει.
Ακόμη 200.000 ευρώ οφείλουν οι κιτρινόμαυροι στον Γκουστάβο Μαντούκα με τον μάνατζερ του να διαμηνύει ότι θα κάνουν υπομονή με το θέμα μέχρι τα τέλη Μαρτίου και εάν δεν ικανοποιηθούν θα καταφύγουν στην FIFA.
Οφειλόμενα υπάρχουν και στον Γιώργο Αλεξόπουλο που έχει επιταγές της ΑΕΚ που θα έπρεπε να πληρωθούν από τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο αλλά τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του. Βέβαια ο Αλεξόπουλος δεν σφράγισε τις επιταγές από σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά είναι άγνωστο το μέχρι πότε θα μπορεί να κάνει υπομονή.
Ακόμη υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους παίκτες της ΑΕΚ που τους οφείλονται χρήματα και αργά ή γρήγορα θα τα διεκδικήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου