Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δίψα για το +12!

Δίψα για το +12!Την 12η σερί νίκη του στην Superleague θα επιδιώξει απόψε οΟλυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο (NS1, 19:30), στη  Νέα Σμύρνη, ενώ ο δεύτερος στόχος των Πειραιωτών είναι να τελειώσουν μια ώρα... αρχύτερα με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Την 12η συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός επί του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ μετά το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο (1 - 1) οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν να ανοίξουν κι άλλο την... ψαλίδα του βαθμολογικού πίνακα στους +12 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στους «κυανέρυθρους» χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά και τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Τη θέση του Έλληνα αμυντικού αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, ενώ αντί του Σουηδού θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα ο Φρανσουά Μοντεστό

Η αποστολή του Ολυμπιακού:  Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Πάρντο, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας (ή Μπράβο), Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Ριέρα, Τζιμπούρ.

Χωρίς «Πιστολέρο» και «Γκάλι»

Από την άλλη, ο Πανιώνιος συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια του προς την «σωτηρία» και στο ματς με τους Πειραιώτες ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και τον Γιώργο Γκαλίτσιο, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό και λόγω συμφωνίας δεν θα παίξουν. Απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Σίτο Ριέρα, Σουλείμαν Όμο.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μάχο, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Βαρό, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κούκετς, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Σβέρκος.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Μάχο, Κοντοές, Γιόνσον, Λάτκα, Κβιρκβέλια, Κούκετς, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης, Σβέρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου