Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τον... χαβά του ο Αντριάνο

Τον... χαβά του ο ΑντριάνοΆφαντος είναι και πάλι ο Αντριάνο! Ενώ θα έπρεπε να είναι με τους συμπαίκτες του στην Τριγκόρια και να προπονείται, ο ατζέντης και οι γονείς του τον αναζητούν στα… μπαράκια του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρόμα είχε μεταβεί στη χώρα του για θεραπεία μετά και τον τραυματισμό του στον ώμο, αλλά εικόνες τον δείχνουν να πίνει και να ξενυχτάει λίγες ώρες μετά την άφιξή του, κατά την προσφιλή του συνήθεια. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν από την Κυριακή στη Ρώμη, αλλά ο ατζέντης του, Γκιλμάρ Ρινάλντι δήλωσε στην Globo: «Έχω να τον δω και να του μιλήσω μέρες. Η μητέρα του μου είπε πως δεν ταξίδεψε την Κυριακή, κάτι που δεν έκανε ούτε τη Δευτέρα. Μόνο αυτός ξέρει τι κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου