Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Φέτελ και Red Bull προχωράνε μαζί μέχρι το 2014 - Κόσμος - Φόρμουλα 1

Χαρές απανταχού των φίλων της Red Bull, καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητήςΣεμπάστιαν Φέτελ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2014. Αυτή κι αν είναι είδηση, 13 μέρες μόλις πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.


Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι το πιο «καυτό» όνομα της αγοράς, όμως πείστηκε να παραμείνει στην εταιρία με την οποία κατέκτησε τον περσινό τίτλο. «Αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέρος της ομάδας, και είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε μαζί και για όσα θα καταφέρουμε μελλοντικά. Ο λόγος για τον οποίο μένω μέχρι το 2014, είναι πως αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα», ανέφερε ο Γερμανός οδηγός.

Σύμφωνα με τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, τόσο η Mercedes όσο και η Ferrari φλέρταραν με τον Φέτελ, όπως παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Red Bull όμως, έναν τέτοιον οδηγό και σε τέτοια νεαρή ηλικία δεν τον αφήνεις να φύγει. «Θέλαμε να ξεκινήσει τη χρονιά χωρίς αντιπερισπασμούς. Ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Λιούις Χάμιλτον έχουν μακρόχρονα συμβόλαια και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κι εμείς πλέον», ανέφερε ο Κρίστιαν Χόρνερ, αρχηγός της ομάδας.

Ο Φέτελ και ο Γουέμπερ κέρδισαν τις τέσσερις από τις οκτώ δοκιμαστικές κούρσες στη Βαρκελώνη και, ήδη, έχουν αναγκάσει πολύ κόσμο να στρέψει τη ματιά του στα μονοθέσια της Red Bull...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου