Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ισπανία - Primera Division

Η Μπαρτσελόνα έκανε σχεδόν τα πάντα για να φύγει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από το "Σάντσεθ Πιθχουάν", αλλά αφενός η πολύ καλή Σεβίλληαφετέρου η τύχη και ένας κακός διαιτητής της στέρησαν τη νίκη.
Σχετικά links
Οι "μπλαουγκράνα" προσέθεσαν ακόμη μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση στο ενεργητικό τους, προηγήθηκαν με τον Μπόγιαν στο 30', είχαν δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Μέσι και σουτ του Ινιέστα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά έμειναν στο 1-1 απέναντι σε ένα σύνολο που μόχθησε πολύ στο γήπεδο, διεκδίκησε τις πιθανότητες του, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νάβας στο 49' και παράλληλα ευνοήθηκε από δύο αλλοπρόσαλλες διαιτητικές αποφάσεις. Η πρώτη στο 8' όταν ακυρώθηκε γκολ του Μέσι για... φάουλ του Μπούσκετς και η άλλη στο 73' , όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νάβας στον Μπόγιαν.Με αυτά και με αυτά η διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει για 3η συνεχόμενη φορά δύο τέρματα σε ένα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη νίκη επί της Έρκουλες με 2-0 και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 56'. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ο τρίτος παίκτης της ισπανικής λίγκας που καταφέρνει να σκοράρει από δύο γκολ σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις την τελευταία 7ετία μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα που σημείωσε εφέτος.

Η ευρωπαϊκή έξοδος είναι στόχος της Εσπανιόλ και με το 2-0 επί της Λα Κορούνια στο Πρατ έκανε ακόμη ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι Αλόνσο και Βερδού στο τελευταίο μισάωρο ήταν οι παίκτες που έδωσαν τη λύση στην επιθετική δυστοκία στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι Αλμερία και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Αγουέρο στο 39', Κρουσάτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 49', ο Αγουέρο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους "ροχιμπλάνκος" στο 61' με τον Γκοϊτόμ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 76'.

Σαρωτική η Σαραγόσα, παρέσυρε στο διάβα της τη Βαλένθια επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0. Οι "νυχτερίδες" μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό τους από τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δέχθηκαν ακόμη ένα χαστούκι, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα από την ορεξάτη Σαραγόσα. Τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Γιάροσικ στο 5', Αντέρ Ερέρα στο 40' και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι ο Γκάμπι στο 65' και το 75'.
Σε αγωνιστική κρίση η Βιγιαρεάλ, δεν νίκησε ούτε τη Χιχόν. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρηθεί τη θέση της στην τετράδα δίχως -στην παρούσα φάση- να απειλείται Ο Ρόσι, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, άνοιξε το σκορ για το "κίτρινο υποβρύχιο", αλλά αντί να χτίσει πάνω σε αυτό το προβάδισμα επαναπαύτηκε και στις καθυστερήσεις το πλήρωσε. Ο Κάστροευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και η ομάδα του Πρεθιάδο, η οποία έφτασε στο 1-1 με δύο παίκτες λιγότερους (είχαν αποβλήθεί οι Ντίας και Σάστρε).
Στη μάχη της παραμονής εκείνη που δείχνει να ξεμπλέκει είναι η Οσασούνα. Ιδίως με το 3-1 επί της Σανταντέρ πήρε βαθιά ανάσα. Σόλα, Νεκουνάμ και Σοριάνο έκαναν τη δουλειά μέχρι το 49' και παρόλο που ο Ρόζενμπεργκ μείωσε για την ομάδα της Κατάμπρια, αυτό που άλλαξε ήταν μόνο το τελικό σκορ και όχι η ουσία.
Εκείνη αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την παραμονή ήταν η Μάλαγα, επικρατώντας 2-0 της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν. Ντούντα και Ροντόν σε πρώτο και δεύτερη ημίχρονο σφράγισαν τη νίκη των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι έπιασαν Έρκουλες και Αλμερία, ενώ απέχουν δύο βαθμούς από τη Χιχόν.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Αλμερία-Ατλέτικο 2-2 (49' Κρουσάτ, 76' Γκοϊτόμ - 39', 61' Αγουέρο)

Ρεάλ-Έρκουλες 2-0 (24', 56' Μπενζεμά)

Σαραγόσα-Βαλένθια 4-0

(5' Γιαρόσικ, 40' Ερέρα, 65'πέν., 75'πέν. Γκάμπι)

Οσασούνα-Σανταντέρ 3-1
(19' Σόλα, 23' Νεκουνάμ, 49' Σοριάνο - 55' Ρόζενμπεργκ)

Σοσιεδάδ-Μάλαγα 0-2
(24' Ντούντα, 57' Ροντόν)

Εσπανιόλ-Λα Κορούνι 2-0
(61' Αλόνσο, 80' Βερδού)

Λεβάντε-Μαγιόρκα 1-1
(37' Χουανλού - 60' Ραμίς)

Βιγιαρεάλ-Χιχόν 1-1
(29' Ρόσι - 92'πεν. Κάστρο)

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-1(49' Νάβας - 30' Μπόγιαν)

Δευτέρα 14 Μαρτίου

22:00 Χετάφε-Μπιλμπάο



Ρεάλ Μαδρίτης-Έρκουλες 2-0


Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου