Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Περνάν' περνάν' οι μέλισσες!!! FUNNY FOOTBALL

365 melisses gipedo

Ποιος είπε ότι τα… ζώα δεν θέλουν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες; Τρανή απόδειξη, η ιστορία που σήμερα θα σας διηγηθούμε στο Funny Football!!!

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, το Μεξικό και το Ελ Σαλβαδόρ έπαιζαν αντιμέτωπα στην έδρα του πρώτου. Όλα ήταν εντάξει, και ο διαιτητής διέταξε να αρχίσει ο αγώνας.

Τρία μόλις λεπτά μετά, κάποιοι απρόσκλητοι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου αποφάσισαν να… παρακολουθήσουν από κοντά τη λατινοαμερικάνικη αυτή ποδοσφαιρική μονομαχία! Ένα… σμήνος μελισσών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έφτιαξε μια ολόκληρη… φωλιά στα γκολπόστ του Ελ Σαλβαδόρ!!!

Ήθελαν, ίσως, τα συμπαθή έντομα να… είναι άνετα την ώρα που θα παρακολουθούσαν το ματσάκι! Τρομοκρατημένος, πάντως, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εγκατέλειψε την εστία του, κι εξήγησε στο διαιτητή τι συνέβαινε.

Αμέσως, επιστρατεύτηκαν ως και… πυροσβεστήρες (φωτό) ώστε τελικά να… πειστούν να εγκαταλείψουν τα δοκάρια οι… ποδοσφαιρόφιλες μέλισσες!!! Η όλη διακοπή του ματς, ήταν διάρκειας 6 λεπτών.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, γιατί φέρθηκαν τόσο βάναυσα στις καημένες τις μέλισσες; Μπορεί αυτές απλώς να μην ήθελαν να… πληρώσουν εισιτήριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου