Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο Βιεϊρίνια και η ρήτρα των...εντυπώσεων!

365_paok_vieirinia

Η ρήτρα των 15.000.000 ευρώ που μπήκε από τον ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου του Βιεϊρίνια, δημιουργεί εντύπωση, αλλά αναμφίβολα δεν είναι δεσμευτική για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Βιεϊρίνια μπορεί, αν το θελήσει, να φύγει και με λιγότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι τώρα.

Έτσι και αλλιώς δεν έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει αυτή τη ρήτρα που μπήκε μόνο για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων.

Η απόφαση του παίκτη να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, έχει ως αποτέλεσμα να ανήκει στο δυναμικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2013πλέον.

Έτσι, δεν μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του απο τώρα. Πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2012, όταν δηλαδή θα απομένει μόνο ένας χρόνος για να λήξει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια είναι γεγονός ότι είναι ευχαριστημένος από τη ζωή στηΘεσσαλονίκη όπου άλλωστε γνωρίσθηκε και με την αγαπημένη του, αλλά η ουσία είναι ότι άρχισε πια να συνειδητοποιεί ότι τα 320.000 ευρώ τον χρόνο που παίρνει σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο του, είναι ένα ποσό που ασφαλώς και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο με βάση την αξία και τις προοπτικές που έχει, αλλά κυρίως σε σχέση με την προσφορά του στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα Βιεϊρίνια αν και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε αντί 300.000 ευρώ απο την Πόρτο, αλλά είναι φανερό ήδη ότι έχει μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι οι μάνατζερ κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και έχουν κάθε λόγο να θέλουν να ξεσηκώσουν τον Βιερίνια ώστε να πετύχουν να τον οδηγήσουν στο δικό τους μονοπάτι και να κερδίσουν, βέβαια, χρήματα από τυχόν μετακίνηση του ή έστω από την αύξηση των αποδοχών του.

Το ζήτημα είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά ουσίας. Ο Βιεϊρίνια γνωρίζει πολύ καλά ότι σε σχέση με τα ποσά που δίνονται σε άλλους ποδοσφαιριστές πρώτης σειράς στο ελληνικό πρωτάθλημα --αλλά και στον ΠΑΟΚ όπου υπάρχει η περίπτωση Σαλπιγγίδη-- είναι μάλλον αδικημένος αν και η αλήθεια είναι ότι το καινούριο συμβόλαιο του έχει την υπογραφή του και έγινε με τη δική του σύμφωνη γνώμη ασφαλώς. Η ρήτρα των 15..000.000 ευρώ είναι άκυρη και δεν έχει ισχύ καθώς καμία ομάδα δεν είναι σε θέση να δεσμεύσει έναν παίκτη της με ποσό μεγαλύτερο απο το επταπλάσιο των ετήσιων αποδοχών του. Συνήθως, βέβαια, οι ρήτρες μπαίνουν απλώς και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων και για τίποτα περισσότερο από αυτό. Αλλά, παραμένει ως δεδομένο ότι όσο ο Βιεϊρίνια ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ τόσο περισσότερο θα τον πλησιάζουν άτομα που θα ήθελαν να επωφεληθούν από τη δική του λάμψη και ακτινοβολία και να ζεστάνουν τις τσέπες τους με την βοήθεια του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου