Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Το Τop-5 της 16ης αγωνιστικής

Το Τop-5 της 16ης αγωνιστικήςΤο gazzetta.gr παρουσιάζει τα 5 καλύτερα γκολ της 16ης αγωνιστικής, όπου σημειώθηκαν μόλις 13 τέρματα, ωστόσο τα 6 από αυτά ήταν εξαιρετικά. Στην κορυφή του gazzetta.gr δεσπόζει το γκολ του Φρανκού που έκανε το 3-0 για τον Αστέρα Τρίπολης. Κάθε ένσταση δεκτή…

Στη 16η αγωνιστική όμως, παρότι σημειώθηκαν μόλις 13 γκολ, δυσκολευτήκαμε να βρούμε τα πέντε πρώτα και για να το κάνουμε αφήσαμε εκτός πεντάδας το ένα από τα δύο εντυπωσιακά τέρματα του Φρανκού. Ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Το δεύτερο προσωπικό και τρίτο για την ομάδα του είναι στην κορυφή, ενώ αφήσαμε εκτός το πρώτο προσωπικό και δεύτερο για τον Αστέρα. Όσον αφορά τις άλλες θέσεις της πεντάδας, είναι οι Σισέ, Πάντελιτς, Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης. 
Μακάρι πάντως να μπαίνουν τόσο όμορφα τέρματα κάθε αγωνιστική και ας είναι και τόσο μικρός ο αριθμός.


Απλά μαγικό πλασέ (Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0, το 3-0)

Όπως αναφέραμε και πριν ο Εμανουέλ Φρανκού έκλεψε την παράσταση στην 16η αγωνιστική. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολάρες, ωστόσο εμείς συμπεριλάβαμε το ένα από αυτά στην πεντάδα και μάλιστα στην πρώτη θέση. Αναφερόμαστε στο 3-0 του Αστέρα, με τον Φρανκού να φεύγει λίγο κάτω από τη σέντρα να φτάνει στη μεγάλη περιοχή και με μαγικό πλασέ να αφήνει άγαλμα τον Δασκαλάκη κάνοντας το 3-0. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό τέρμα, από αυτά που χαιρόμαστε να βλέπουμε.

Οεοεοεοε Τζιμπρίλ Σισέ (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2, το 0-1)

Μετά τα περσινά μαγικά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει και φέτος να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γάλλος έχει λύσει το χειρόφρενο και δεν σταματιέται με τίποτα, έχοντας φτάσει ήδη τα 14 τέρματα, έξι περισσότερα από τον δεύτερο Μιραλάς. Στην Ξάνθη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξαναχτύπησε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» πήρε την έξοχη μπαλιά του Κατσουράνη και αφού είδε τον Λυμπερόπουλο έξω από την εστία του με ένα καταπληκτικό πλασέ έκανε το 0-1 ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του.

Ο Σέρβος μίστερ γκολ ξαναχτύπησε (Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0, το 2-0)

Στην τρίτη θέση θα βάλουμε το γκολ του Πάντελιτς με το οποίο ο Σέρβος έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό επί του Ηρακλή. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», που σε σχέση με τον χρόνο που αγωνίζεται έχει μια εκπληκτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού πήρε την πάσα από τον Φουστέρ έφυγε προς την εστία του Ελευθερόπουλου και με μακρινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, σφραγίζοντας τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Τους έκανε ό,τι ήθελε (Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1, το 1-1)

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού με ένα εντυπωσιακό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αφού πρώτα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, στη συνέχεια με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά. Τέτοια γκολ βάζει και το όνομα 23χρονου ποδοσφαιριστή φιγουράρει στις λίστες πολλών ομάδων…

Μαγική μπαλιά Αθανασιάδη (Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1, το 0-1) 

Την πεντάδα κλείνει το γκολ του Σαλπιγγίδη με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στις Σέρρες. Το συγκεκριμένο τέρμα βρίσκεται στην πεντάδα όχι τόσο για το καθ' όλα άψογο τελείωμα του έμπειρου επιθετικού, αλλά κυρίως για την πάσα του Αθανασιάδη. Ο μικρός με εντυπωσιακό τακουνάκι έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα προσφέροντάς του στο πιάτο ένα εύκολο γκολ.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου