Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Με Δέλλα κόντρα σε Πανιώνιο

Με Δέλλα κόντρα σε ΠανιώνιοΣτις υπηρεσίες του Τραϊανού Δέλλα μπορεί να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο έμπειρος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να δώσει το παρών.
Ο «κολοσσός» ξεπέρασε την κάκωση που αντιμετώπισε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής στα Σπάτα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάρου είναι προγραμματισμένη για τις 17.00. Πριν την έναρξή της, στις 16.15, ο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στο μεταξύ εκπρόσωπος της Πάρμα θα βρεθεί την Κυριακή( 20/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου