Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μαρινάκης ΙΙΙ, τα... αδημοσίευτα!

Μαρινάκης ΙΙΙ, τα... αδημοσίευτα!Νέες ατάκες από Μαρινάκη στο Δ.Σ. έρχονται στην επιφάνεια! Χαρακτήρισε τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη «δύο δευτερολέπτων», διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε συγγνώμη και απαίτησε τιμωρία του Τσινιάρη γιατί επέτρεψε να γίνει γύρος θριάμβου στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέταξε τα «καρφιά» του προς όλες τις κατευθύνσεις και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον χειρισμό των μεθεόρτιων του ντέρμπι, κάτι που του χαλάει το προφίλ του, όπως τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής είπε: «Δεν ζήτησα συγνώμη, παραδέχτηκα ότι έκανα παρορμητικές δηλώσεις που δεν έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερο σωματείο. Έχει κάνει τα περισσότερα. Ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη έγινε για δύο δευτερόλεπτα. Έχει χαλάσει το προφίλ μου, βγαίνουν ανακοινώσεις στα αγγλικά και τις έχουν διαβάσει μέχρι και επενδυτές των εταιριών μου στη Νέα Υόρκη».
Επίσης, ο Μαρινάκης ζήτησε την παραίτηση του Τεροβίτσα και στη συνέχεια μίλησε για την ανακοίνωση της ΚΕΔ, η οποία βγήκε το Σάββατο και δημοσιοποίησε τις τιμωρίες των διαιτητών του ντέρμπι.
Για τον Τεροβίτσα είπε μεταξύ άλλων: «Να κατονομάσεις όλες τις κακές διαιτησίες. Μόνο για το ντέρμπι βγήκες να μιλήσεις».
Ακόμη, ειρωνεύτηκε τον Παναθηναϊκό για τη στάση του στη Σούπερ Λίγκα και είπε: «Έφυγε στη μέση της συνεδρίασης και δεν έχω καταλάβει αν θα έρχεται ή δεν θα έρχεται».
Για τους δημοσιογράφους είπε: «Αυτά τα δημιουργούν οι δημοσιογράφοι που ζουν από το ποδόσφαιρο. Μου έχουν χαλάσει την εικόνα, γιατί δημοσιεύονται πράγματα που δεν ευσταθούν».
Για τον Δαλούκα πρόσθεσε: «Παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξε κανένας».
Για τον Κοτσόλη: «Ψήφισα για να περάσει να μη δυναμιτίσω το κλίμα στο ντέρμπι, αλλά οΠαναθηναϊκός δεν το εκτίμησε».
Τέλος, επανερχόμενος στο θέμα της διαιτησίας και την ανακοίνωση του Σαββάτου, υπογράμμισε: «Η ανακοίνωση αυτή φοβίζει τους διαιτητές και είδαμε πώς σφύριξαν το Σαββατοκύριακο οι Τσινιάρηδες και οι Παμπορίδηδες. Ανυσηχώ για το πώς θα σφυρίζουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε στο ΔΣ και ζήτησε την τιμωρία του Τσινιάρη και του Παμπορίδη. Ειδικότερα όμως του Τσινιάρη, διότι επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να κάνουν το γύρο του θριάμβου.
Διαβάστε δύο ακόμη αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Μαρινάκης στο ΔΣ: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου