Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Κοιτάει» Πετρόπουλο η ΑΕΚ

«Κοιτάει» Πετρόπουλο η ΑΕΚΜέρα με τη μέρα ο Ισμαέλ Μπλάνκο απομακρύνεται από την ΑΕΚκαι στην «Ένωση» ήδη έχουν αρχίσει και κοιτάνε την επόμενη ημέρα. Για τη γραμμή κρούσης το όνομα που έχει προκριθεί είναι αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου.
Ο 25χρονος επιθετικός χαίρει της απόλυτης εκτίμησης στην «Ένωση» και εφόσον το καλοκαίρι μείνει ελεύθερος τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Ο Πετρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην Ένωση θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι φήμες μεταξύ της ΑΕΚ και του πρώην άσου του Αιγάλεω έχει υπάρξει προσέγγιση από τον περασμένο Γενάρη, ενώ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία να τον φέρει στην ομάδα το διάστημα που βρισκόταν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου