Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ώρα κυπέλλου… Ή αλλιώς, πρώτη ώρα τελικού!


Οι ημιτελικοί έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι. Κάποιοι θεωρούν πως ο ένας ημιτελικός είναι δυνάμει τελικός και πως ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα πάρει τον τίτλο, όμως στο ποδόσφαιρο όποιος υποτίμησε τον αντίπαλο το πλήρωσε ακριβά.



Στο "μεγάλο παιχνίδι" η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και η bet-at-home.com προτείνει να μπείτε γερά στο… κόλπο. Για να βοηθήσει έχει υψηλές αποδόσεις, με τον "άσο" να δίνει 2,25, το "Χ" να αποφέρει 2,80 και το "διπλό" να ανταμείβεται με 3,00.
Αν θέλετε κι άλλες επιλογές, το Πλεονέκτημα - Handicap (0:1) προσφέρει αντίστοιχα 4,20 για τη νίκη των γηπεδούχων, 3,55 για την ισοπαλία και 1,55 για τη νίκη των φιλοξενούμενων.
Η μονομαχία των "δικεφάλων" κυριαρχεί, όμως παιχνίδι για σκληρούς παίκτες (εντός κι εκτός γηπέδου) είναι και το Ατρόμητος - Ολυμπιακός Β. Η bet-at-home.com δίνει 2,30 τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, 2,85 την ισοπαλία και 2,90 τη νίκη της παρέας από τον Βόλο, που ως τώρα εντυπωσιάζει.
Πιο ψαγμένες επιλογές υπάρχουν πάντα από την bet-at-home.com, όπως για παράδειγμα το Under / Over (2,5), με το "1" να αποφέρει 1,50 και το "2" 2,35.
Για περισσότερες επιλογές, αναφορικά με τους πρώτους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μια σειρά από αθλήματα που καλύπτει η bet-at-home.com, μπείτε στο επίσημο site της εταιρίας.
Σχετικά με την bet at home.comΗ bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου