Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο Ανρί

Θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο ΑνρίΟ θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί παραδέχθηκε ότι του λείπει η ζωή του στην Άρσεναλ και θα ήθελε να βρει μια ευκαιρία για να επιστρέψει με οποιονδήποτε ρόλο στους κανονιέρηδες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο άσος των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς:
«Αγαπώ την ομάδα. Δυστυχώς ξέρουμε ότι έπρεπε να φύγω από την ομάδα αλλά παρόλο που έφυγα από την Άρσεναλ, δεν μπορείς να εγκαταλείψεις ποτέ πραγματικά την Άρσεναλ. Όποτε επιστρέφω νιώθω σαν να πάω στο σπίτι μου, είναι μια μεγάλη οικογένεια και έχω γίνει οπαδός της ομάδας. Ξέρω πως ήταν να κερδίζεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω τι σήμαινε για τους οπαδούς όταν παίζαμε εναντίον της Τότεναμ, τα ξέρω όλα αυτά.
Δεν μπορείς να το καταλάβεις από ένα ή δυο χρόνια, πρέπει να ζεις και να αναπνέεις Άρσεναλ για να το καταλάβεις αυτό. Εννοείται ότι θα ήθελα να γυρίσω.
Αγαπώ την ομάδα και απλά θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, μετά από αυτά που μου έδωσε η ομάδα.
Ξέρω ότι η μέρα που θα φύγει ο Αρσέν θα είναι δύσκολη, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Θα είναι δύσκολο.
Αλλά, αν μια μέρα με θέλουν, απλά θέλω να επιστρέψω μια μέρα. Δεν ξέρω, απλά θέλω να επιστρέψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου