Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μπάγερν Μονάχου : Λαμ: «Κάνουμε λάθη μόνοι μας»

Λαμ: «Κάνουμε λάθη μόνοι μας»Η Μπάγερν έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και όπως δήλωσε ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ, δεν φταίει κανένας γιαυτό παρά μόνο οι ίδιοι! 

Ο αμυντικός της Μπάγερν τόνισε ότι εξαιτίας των λαθών που γίνονται έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς της η ομάδα του φέτος, με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Bundesliga.

«Πρέπει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε. Έχουμε ήδη σπαταλήσει πάρα πολλούς πόντους και έχουμε δεχθεί πολλά γκολ, λόγω των αμυντικών μας λαθών» δήλωσε στην “Bild”, ο Γερμανός μπακ, για να προσθέσει: «Παίρνουμε συχνά ρίσκα στα μετόπισθεν και μερικές φορές κάνουμε μόνοι μας τη ζωή μας δύσκολη. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε πάντα ελεύθερο συμπαίκτη. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να διώχνουμε την μπάλα μακριά από την περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου