Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στην προπόνηση του Άρη ο Super 3

Στην προπόνηση του Άρη ο Super 3Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου βρέθηκε σήμερα (1/3) αντιπροσωπεία του Super 3, με σκοπό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το μήνυμα ήταν σαφές σε Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές: «να μπει η ομάδα στη διαδικασία των πλει οφ».
Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ και σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές του Άρη. «Nα ξεχάσετε την όποια πορεία μέχρι τώρα έχετε διαγράψει στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνετε το 6 στα 6 για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ, και τη νέα χρονιά η ομάδα να βγει και πάλι στην Ευρώπη. Είμαστε στο πλευρό σας. Δώστε τα όλα χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλουμε να σας βλέπουμε να καταθέτετε την ψυχή σας σε κάθε παιχνίδι. Είσαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δείξετε πάθος για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκεια καθενός από αυτά, αλλιώς…»
Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει το απόλυτο και ο Άρης να συμμετάσχει στα πλέι οφ, ώστε του χρόνου να συμμετέχει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου