Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τα «φώτα» στο Στάμφορντ Μπριτζ

Τα «φώτα» στο Στάμφορντ Μπριτζ  Ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι στην Ευρώπη διεξάγεται σήμερα το βράδυ (21:45, Novasports 1) στο Λονδίνο. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται σε εξ αναβολής αγώνα για τη 18η αγωνιστική της Premiership. Υπό άλλες συνθήκες αυτό το ματς μπορεί να έκρινε και τον τίτλο, αλλά οι ''μπλε'' απέχουν 15 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή! Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2002 που η Τσέλσι κινδυνεύει να µην καταταγεί στην πρώτη τετράδα της βαθµολογίας που οδηγεί στο Τσάµπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι πρωτοπόροι γνωρίζουν καλά πως με νίκη θα αποσπαστούν επτά βαθμούς-έστω και με ματς παραπάνω-από την Άρσεναλ και θα είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Τα ''κακά'' παιδιά των ομάδων, Ασλεϊ Κόουλ και Γουέιν Ρούνει θα δώσουν το ''παρών'' στο αποψινό ντέρμπι, παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δράση τους. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπεναγιούν και Άλεξ, ενω ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια των Φέρντιναντ, Άντερσον, Παρκ, Έβανς και Βαλένσια, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Ράιαν Γκιγκς και Μάικλ Όουεν.

Σύμμαχος των ''μπλε'' είναι η παράδοση, καθώς μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Η τελευταία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις πέντε από τις επτά τελευταίες επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premiership.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου